Ultimele zile de înscrieri pentru Transilvania Pitch Stop!

Transilvania Pitch Stop (TPS) – Workshop mai acceptă înscrieri doar până în data de 31 martie. Programul, inițiat de Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF),  este dedicat regizorilor din România și Republica Moldova aflați la primul sau al doilea lungmetraj și oferă consultanță personalizată de dezvoltare de scenariu, training și o platformă pentru susținerea pitch-ului în fața unor potențiali parteneri.

Cinci proiecte selecționate vor fi selectate, iar regizorii și producătorii acestora vor fi prezenți, în perioada 28 mai- 2 iunie 2018, la Cluj Napoca. În cadrul TIFF, ei vor lua parte la un atelier-maraton de cinci zile, structurat pe idei eficiente de „vânzare” a proiectului în fața unor potențiali parteneri instituționali și finanțatori, pregătirea pitch-ului, dar și pe consultanță la nivel de scenariu și structură dramaturgică din partea trainerilor și experților implicați.

Pentru mai multe detalii http://tiff.ro/tps/workshop/regulament

Prin parteneriatele cu festivaluri internaționale de film, unde proiectele TPS câștigătoare vor fi invitate să participe la evenimentele de industrie, TPS susține primii pași către finanțarea celor mai promițătoare proiecte de film, facilitându-le vizibilitatea la nivel internațional.